Mensenwerk
in de maak

Over MEPD

Polygon 2
Polygon 5

Onze passie? Mens, werk, ontwikkeling en techniek.

Bij MEPD helpen we bedrijven en mensen (in de maakindustrie en techniek) om te ontwikkelen en mee te bewegen met de veranderende markt en omstandigheden. Met dat doel voor ogen verzorgen we trajecten op gebied van ontwikkeling, outplacement en  inzetbaarheid. Altijd gericht op de mens, continuïteit en groei.

Ofwel: Mensenwerk in de maak.

Ontwikkeling outplacement of re-integratie

We begeleiden mensen in hun zoektocht naar werk en persoonlijke groei. De aanleiding kan variëren: ontslag, ziekte of veranderde ambities. Maar ons uitgangspunt blijft gelijk: we gaan voor nieuwe inzichten, kansen en mogelijkheden. Iedereen heeft talent. Wij helpen dit talent te (her)ontdekken. Want ontwikkeling is mensenwerk.

Onze kernwaarden

Professioneel

We hebben aandacht voor mensen. We hebben interesse in de beweegredenen van onze gesprekspartner. Informeel maar ook zeker professioneel. We lopen graag een stukje op met onze deelnemers. Geven hen handvatten, zodat we hen na enige tijd los kunnen laten. Vol vertrouwen dat zij klaar zijn voor een nieuwe en mooie stap.

Persoonlijk

Wij houden van persoonlijk contact. Zijn daarin open, benaderbaar en bereikbaar. Onbevooroordeeld geven we vertrouwen. Zodat mensen zich in een positieve en veilige omgeving kunnen richten op zichzelf. Om eigen talenten en wensen weer kunnen te (her)ontdekken.

Betrokken

Binnen MEPD houden we rekening met elkaar én met onze klanten en deelnemers. We willen in verbinding staan en betrokken zijn. Wat beweegt en interesseert de ander. Alleen dan kunnen we doen wat we het allerbeste in zijn: Mensen helpen bij hun zoektocht naar zichzelf en de best passende baan.

Gedreven

We stellen uitdagende doelen, voor jou én voor onszelf. We begrijpen als geen ander, dat jij af en toe uit je comfort zone zal moeten gaan. Deze zoeken we ook voor ons zelf steeds op. Zo blijven we ook zelf scherp, alert en bij de tijd. We streven naar de allerbeste dienstverlening op maat en zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Maak kennis met onze collega’s

Download meer informatie
Certificeringen

Werken aan werk, is werken aan het leven van mensen. Kwaliteit is belangrijk. Om dat te borgen zijn we aangesloten bij diverse brancheorganisaties en hebben we verschillende certificeringen en keurmerken. Er wordt regelmatig gecontroleerd of we nog aan alle eisen en voorwaarden voldoen en klanttevredenheid wordt gemeten.

Stichting

MEPD (voorheen Metalektro Personeelsdiensten) is op initiatief van Hollandse Signaalapparaten (nu Thales) Hengelo in 1992 opgericht door werkgevers en werknemersorganisaties. Doel: medewerkers uit de techniek die, om welke reden dan ook hun baan kwijt raken, helpen een nieuwe baan te vinden. Liefst binnen deze sector, zodat deze vakkrachten behouden blijven voor de branche.

We zijn er trots op dat we met onze stichting al veel mensen hebben begeleid. Dat opdrachtgevers en deelnemers onze persoonlijke aanpak hoog waarderen. Met onze loopbaanadviseurs maken we ook graag de komende jaren het verschil in de levens van mensen.

Bestuur

Het bestuur van MEPD bestaat uit vertegenwoordigers van werkgevers- en werknemersorganisaties actief in de technische branche.

Jan Baake (VDL Energy Systems B.V.), Gerlo Prinsen (PM Group), Edith Werger (De Unie), Gerard van Dijk (CNV), Alex Sikkens (Kubota), Agnes van der Schuur (FNV) en John Dollenkamp (AWVN).

MVO nieuws

Hoe kunnen wij jouw organisatie verder helpen?