Mariël Ganzeboom
Marketing communicatie adviseur
In maart 2017 begon ik bij MEPD als marketing communicatie adviseur. Wat me direct opviel (én beviel) binnen MEPD was de open en toegankelijke manier waarop ik werd verwelkomd. Een warm bad. En dat zie je ook terug in de kernwaarden van MEPD: Professioneel, persoonlijk, betrokken en gedreven Kernwaarden waarin ik mezelf overigens ook goed kan vinden.

Mijn passie is om op creatieve wijze een bijdrage te leveren aan de verdere groei en naamsbekendheid van MEPD. En daarmee indirect ook aan de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Mijn drijfveren om te willen enthousiasmeren en mensen te willen raken (storytelling; zoals bijvoorbeeld in mijn blogs op LinkedIn) worden dagelijks uitgedaagd. Dat geeft veel voldoening en energie.

In mijn vrijetijd houd ik van koken (en daar hoort lang tafelen in goed gezelschap en filosoferen over het leven in het algemeen bij). Ben ik graag sportief bezig en ontdek ik graag andere culturen (met een rugzak op). Daarnaast vind ik het fijn om iets voor de maatschappij te betekenen. Bijvoorbeeld door een rol te vervullen als externe mentor voor een scholengemeenschap in de regio.

Blogs van Mariël