Ik wil me ontwikkelen
Benut je talenten en capaciteiten
Polygon 2
Polygon 5

De wereld om je heen is continue in beweging. Evenals je vakgebied. Dat is ontwikkeling. Je kan en wil niet stilstaan. Meebewegen met de kansen die zich voordoen en jezelf (verder) ontwikkelen. Dat is wat je wil.

Ontwikkeltrajecten: actief en intensief om jou verder te helpen​

Loopbaanontwikkeling verkent jouw mogelijkheden met focus op de toekomst. Je krijgt meer inzicht in je kwaliteiten en kansen.

Ontwikkelen en doorgroeien biedt veel. Je blijft flexibel in je werk en daarbuiten. En je blijft duurzaam inzetbaar, omdat je meebeweegt. Maar het meest belangrijk: je houdt lol in je werk.

Loopbaanadvies van MEPD is een actief en intensief proces dat snel met waardevolle uitkomsten komt. We stellen je kritische vragen, omdat je daarmee verder komt. We gebruiken diverse instrumenten en technieken. Zoals een gedrags-, drijfveren- en talentenanalyse.

Hoe kunnen we jou helpen om je verder te ontwikkelen?

Download meer informatie
Gerelateerd nieuws
Veelgestelde vragen
  • Vergroot je zelfkennis
  • Stel jezelf een (realistisch!) doel
  • Begin met kleine stapjes voor grote veranderingen
  • Reflecteer elke dag
  • Wie zie jij als rolmodellen?
  • Zoek een sparringpartner
  • Wees mild voor jezelf
  • Geniet van het proces

Heb je toch behoefte aan een professionele sparringpartner, kan je hulp gebruiken om vaardigheden te ontwikkelen, je zelfkennis te vergroten en te werken aan het versterken van je persoonlijk leiderschap? Je bent van harte welkom om contact op te nemen voor meer informatie.

Niemand kan goed voorspellen hoe de arbeidsmarkt zich verder gaat ontwikkelen. Veranderen is van alle tijden en het is goed je daar bewust van te zijn. Ook voor je verdere loopbaan en ontwikkeling. De impact van de coronamaatregelen is groot, maar je kan zeker wel naar ander werk zoeken of solliciteren. Volg ook de ontwikkelingen in je vakgebied of het gebied waar je interesses liggen om te kijken waar je nu aansluiting kan vinden of waar je juist ontwikkelpunten ziet voor jezelf. Je kan deze tijd ook gebruiken om te investeren in jezelf. Bijvoorbeeld door zelfonderzoek of online trainingen voor verdere stappen op de arbeidsmarkt.

De timing van je vraag is altijd goed. Het is niet voor niets dat je een vraag hebt en daarmee is eigenlijk het zaadje al geplant. Er is iets waarmee je aan de slag wil. De omstandigheden zijn misschien wat onzeker, maar het is ook een uitgelezen kans om met jezelf aan de slag te gaan. Een handige weg is je vraag bespreekbaar maken met je leidinggevende of bij HR. Zij kunnen je doorverwijzen naar een externe partij. Natuurlijk kan je ook zelf contact zoeken met een externe partij als MEPD.  

Ambieer je een leidinggevende functie? Dan wil je graag weten of je daarvoor geschikt bent. Een goed instrument hiervoor is het volgen van een ontwikkel assessment. Waar liggen jouw kwaliteiten en mogelijke verbeterpunten? Op basis van jouw vraag gaan we aan de slag en geven wij de handvatten om je verder te ontwikkelen.

Vaak komt er een moment in je leven, dat je je afvraagt: ‘Is dit het nou?’ Een loopbaan- ontwikkeltraject bij MEPD kan je helpen je talenten, mogelijkheden en drijfveren inzichtelijk te krijgen. Waardoor jij je eigen vraag kunt beantwoorden. Een mooie zoektocht! Of je gaat een nieuwe stap maken of je vindt rust en blijft zitten waar je zit.

Wil je meer weten over onze persoonlijke aanpak en werkwijze?