Diversiteit en potentieel versterken

Team ontwikkeling

Polygon 2
Polygon 5

Mensen maken het verschil. Dat geldt in alle organisaties. Werkt iedereen in jouw team goéd samen? Dan maken zij gezamenlijk een nóg groter verschil. Precies daar valt bij veel teams nog winst te behalen. Want goede medewerkers vormen niet vanzelfsprekend een  goed team.

Het Teamontwikkeling programma van MEPD gaat over het organiseren van ontwikkeling op elk gewenst niveau: individuele competenties, team- én leiderschapsontwikkeling. Door samen te leren, te leiden en te sturen.

Verhogen interactie en prestaties met teamontwikkeling

Teams die regelmatig samenkomen en in gesprek gaan krijgen nieuwe inzichten en meer begrip en waardering voor elkaar. Ze vergroten hun eigenaarschap en  verantwoordelijkheidsgevoel. Bovendien hebben ze oprecht plezier in de samenwerking.

Het team ontwikkeling programma beïnvloedt de interactie en prestaties van het team zodanig dat het team als geheel beter gaat functioneren. Door zelfreflectie en bewustwording nemen teamleden meer verantwoordelijkheid voor de samenwerking en resultaten. Het vertrouwen én potentieel van het team groeit. Doordat zowel individuele competenties als teamcompetenties worden gestimuleerd, gaat het volledige team beter presteren. 

Kunnen wij jouw bedrijf helpen bij teamontwikkeling?

Gerelateerd nieuws
Veelgestelde vragen

Teamontwikkeling kan ingezet worden voor alle teams die de onderlinge samenwerking en daarmee de resultaten willen verbeteren. Je kan denken aan: productieteams, sales teams, administratieve teams, management teams, etc.

Teams die regelmatig samenkomen en in  gesprek gaan, krijgen nieuwe inzichten en meer begrip en waardering voor elkaar. Ze
vergroten hun eigenaarschap en  verantwoordelijkheidsgevoel. Bovendien hebben ze oprecht plezier in de  samenwerking. TOP beïnvloedt de interactie en prestaties van het team zodanig dat het team als geheel beter gaat functioneren. Door zelfreflectie en bewustwording nemen teamleden meer verantwoordelijkheid voor de samenwerking en resultaten. Het vertrouwen én potentieel van het team groeit. Doordat zowel individuele competenties als  teamcompetenties worden gestimuleerd, gaat het volledige team beter presteren. 

Het meest uitgebreide programma bestaat uit 10 bijeenkomsten van en afhankelijk van de frequentie duurt een traject tussen de 6 en 9 maanden. De grootte van teams kan variëren van 4 tot 12 deelnemers per team. De bijeenkomsten kunnen plaatsvinden op locatie van MEPD, maar ook op bedrijfslocatie. TOP wordt begeleid door een gecertificeerde coach van MEPD.

Hoe kunnen we jouw bedrijf helpen bij ontwikkeling?