Nelis Engel
Loopbaanadviseur
Na mijn studie Human Resource Management heb ik verschillende functies in de recruitment gehad. Ik heb er veel ervaring opgedaan omtrent solliciteren en begeleiding naar een nieuwe baan. Ik miste hier de echte verbinding met mensen en besloot ik in september 2020 om als loopbaanadviseur bij MEPD aan de slag te gaan.

Hoe mooi is het om een bijdrage te kunnen leveren, om het beste uit de mens te halen én ze te stimuleren in of naar een baan. Ik geloof dat mensen die werken met plezier, gelukkiger en succesvoller zijn.

Als mensenmens word ik vaak getypeerd als goede luisteraar, een creatieve verbinder met een empathisch vermogen vanuit vooral een open en eerlijke houding. Door mijn enthousiasme en inlevingsvermogen bouw ik snel een band met mensen op. En daarin ben ik: What you see is what you get!

Wanneer ik niet werk, kun je mij vinden in de natuur en de bruisende Bossche binnenstad. Gezellig met vrienden, genietend van een hapje en een drankje. Daarnaast zal je mij ook aantreffen op de hockeyvelden, waar ik eerst op hoog niveau speelde maar nu lekker in een vriendenteam. Wil je meer van mij te weten komen? De koffie staat altijd voor je klaar.

Blogs van Nelis