Arjan van Veen
Personeel- en
salarisadministrateur
In 2004 ben ik gaan werken bij MEPD. Met mijn (technische) hr/salaris achtergrond werd mij gevraagd om binnen MEPD een betrouwbare, flexibele en toegankelijke hr-salarisadministratie op te zetten. Vooral met het oog op onze MUP-regeling en detacheringen was dit de perfecte match!

Mijn werkervaring als projectmanager elektrotechniek bij een technisch detacheerder en daarvoor in een hr-salaris functie komen goed van pas bij mijn huidige taken binnen MEPD. Ik vind het leuk om mensen te ondersteunen en te helpen op het gebied van hr- en salaris vraagstukken. Bij MEPD kan ik daarmee volop uit de voeten! Het feit dat ik al zo lang bij MEPD werk, bevestigt voor mij dat MEPD een leuke, flexibele en betrouwbare organisatie is. Met een belangrijk maatschappelijk doel om anderen te helpen. Dit zijn nu juist ook de persoonlijke kernwaarden waar ik zelf voor sta!

Naast MEPD liggen mijn interesses zeker ook op het technische vlak. Ik vind het leuk om te programmeren en om dingen met computers uit te proberen. Zowel hardware als softwarematig heb ik al veel projecten gedaan. De technische ontwikkelingen gaan tegenwoordig zo snel, dat ik het als een uitdaging zie om mij hierin te blijven ontwikkelen. Als iets niet lukt, dan ga ik net zo lang door en probeer een oplossing te zoeken.

Favoriete artikelen van Arjan