Henriëtte Otten
Accountmanager
Mijn naam is Henriëtte Otten en ik ben in september 2019 binnen MEPD begonnen als Accountmanager voor Noord Oost Nederland.

Gedurende mijn loopbaan als HR Professional heb ik ervaren dat persoonlijke en zakelijke groei hand in hand gaan. Het zijn tenslotte de medewerkers die de doelen realiseren. Gemotiveerde en betrokken medewerkers zijn in mijn ogen essentieel voor het succes van elke organisatie. Uit persoonlijke ervaring weet ik dat werkplezier één van de belangrijkste aanjagers is van motivatie.

MEPD helpt mensen en organisaties nieuwe inzichten, kansen en mogelijkheden te ontdekken. Dit sluit goed aan bij mij. Ik krijg er namelijk veel energie van als ik een bijdrage kan leveren aan de groei van medewerkers en organisaties. Iedere organisatie en ieder mens is uniek. Op basis van mijn ruime ervaring op het snijvlak van mens en organisatie kan ik goed meedenken met de klant over verschillende (loopbaan)ontwikkelvraagstukken.

Naast mijn werk geniet ik van reizen, gezellig samen eten en drinken met vrienden en familie. Ook houd ik van lange wandelingen met onze hond in het bos en probeer ik met enige regelmaat op mijn racefiets te stappen.

Blogs van Henriëtte