VWNW-trajecten

Subsidiemogelijkheden in de maak

Polygon 2
Polygon 5

In de periode van 1 september 2021 tot en met 22 mei 2022 is er weer ruimte voor Van-Werk-Naar-Werk/outplacement trajecten. A+O Metalektro heeft MEPD geselecteerd als uitvoerende partij voor deze VWNW-trajecten.

Subsidies voor outplacement

Niet alle bedrijven in de Metalektro sector komen ongeschonden uit de coronacrisis en moeten daardoor medewerkers laten gaan. Met inzet van de NL leert door-subsidie biedt A+O Metalektro deze bedrijven de mogelijkheid om hun medewerkers, tegen gereduceerde kosten, een outplacementtraject aan te bieden.

Bij outplacement biedt MEPD hulp en ondersteuning aan ontslagen of met ontslag bedreigde medewerkers. Ons uitgangspunt is een professionele aanpak met oprechte persoonlijke aandacht. Door onze werkwijze leert de medewerker zichzelf goed kennen. Hij/zij weet waar de vacatures te vinden zijn, hoe het nieuwe solliciteren eruit ziet en hoe hij/zij zich moet verkopen wanneer de uitnodiging voor een gesprek volgt. We begeleiden medewerkers in alle functiecategorieën en -niveaus.

Meer weten over de  subsidie mogelijkheden?

Download meer informatie
Gerelateerd nieuws
Veelgestelde vragen

Hoef jij geen afscheid te nemen van medewerkers, maar wil je werken aan de ontwikkeling van je medewerkers? Weet dat er ook subsidiemogelijkheden zijn voor loopbaancoaching, duurzame inzetbaarheid en teamontwikkeling. Onze mensen informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Meer weten over onze aanpak en werkwijze?