Theo Roosenboom
Loopbaanadviseur
Sinds februari 2021 werk ik bij MEPD als loopbaanadviseur. Wat mij aanspreekt in de begeleiding van onze deelnemers is de persoonlijke en praktische no-nonsense benadering en ondersteuning.

Mijn achtergrond als coach helpt mij om goed af te stemmen op wat nodig is voor een groeps- of individuele begeleiding.

Als coach streef ik er naar om een rustpunt te zijn voor anderen. Door met een ongedwongen en nieuwsgierige houding te luisteren en mensen in hun waarde te laten, en dus zichzelf te laten zijn en voelen,  geef ik ze de ruimte om hun verhaal te vertellen.

Mensen bewust maken van de filters waardoor zij naar zichzelf en de wereld om hen heen kijken is vaak een eyeopener.  Wat ik als coach geregeld tegenkom is dat mensen zichzelf onderschatten en veel bezig zijn met wat anderen van hen vinden. Dit gaat over jezelf als uniek persoon accepteren. Je bent wie je bent met je eigen passies en talenten ! En dat is goed genoeg.  

Als ik onze deelnemers door nieuw opgedane inzichten over zichzelf zie opbloeien en groeien, zijn dat ook mooie (leer)momenten voor mij. Geweldig om te zien en te ervaren is dat mensen toch altijd weer veerkracht tonen en de schouders eronder zetten om weer verder te gaan.  Dat geeft ongelooflijk veel energie.

In mijn vrije tijd geniet ik van onze (klein)kinderen, lange wandel- en fietstochten en ga ik graag naar het theater en concerten. Mijn passies zijn muziek luisteren, gitaar spelen en drummen.

Blogs van Theo