Karin Gradussen
Loopbaanadviseur
Mensen waarderen zich vaak onvoldoende. Zien vaak alleen de negatieve kanten en niet de positieve. Wat mij als coach energie geeft, is als deelnemers meer vertrouwen krijgen in de aspecten waar ze goed in zijn en ik ze zie groeien en bloeien.

Als ervaren loopbaancoach en trainer en assessor, laat ik mensen, die een zetje nodig hebben in hun loopbaan, op een prikkelende, manier naar zichzelf kijken. Ik sta stil bij drijfveren en activiteiten die hen energie geven. Daarbij haal ik samen met de deelnemers, die ik begeleid, de obstakels van de weg, die hen belemmeren in hun loopbaan. Het resultaat is dat zij zich meer bewust zijn van hun talent en met deze bewustwording in staat zijn hun loopbaan verder vorm te geven.

Kandidaten die ik begeleid waarderen mij om mijn deskundigheid, meelevend vermogen, enthousiasme, creativiteit en scherpzinnigheid. Dit alles in een vertrouwde en gezellige sfeer.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, waarbij ik me graag laat inspireren door mooie wandelingen in de natuur.

Blogs van Karin