Etienne van Rooij
Loopbaanadviseur
In januari 2014 ben ik begonnen als loopbaanadviseur bij MEPD. Onze organisatie is een stichting en bevindt zich in een niche (techniek/industrie). Hierin kunnen wij ons echt onderscheiden. Dit sprak mij ontzettend aan, en nog steeds!

Ik haal veel voldoening uit het begeleiden van medewerkers, die in een rumoerige periode van hun leven hun baan verliezen. Op zoek zijn naar verdieping of verbreding van hun functie, of re-integreren vanuit een tweede spoor ziekte traject. Ook vind ik het fijn om een meerwaarde te kunnen zijn bij het adviseren van bedrijven over personeelsvraagstukken in de breedste zin van het woord. Hierbij probeer ik me zo goed mogelijk te verplaatsen in de persoon die mijn advies vraagt. Mijn drijfveer is, dat ik de medewerkers of contactpersonen van bedrijven wil behandelen, zoals ikzelf ook behandeld zou willen worden. Mijn ervaring is dat dit gewaardeerd wordt en dat geeft mij ook een goed gevoel.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan rijden met mijn motorfiets en hier aan te sleutelen. Klussen verrichten in en rondom het huis geeft me ook veel voldoening. Om de conditie op peil te houden, is hardlopen ook een wekelijkse hobby.

Blogs van Etienne